hce_magneses_iszaplevalaszto_fejlec2.jpg
hce_logo2.jpg


Caring for water

Mágneses iszapleválasztók, mikrobuborék-leválasztók
Mágneses iszapleválasztók

A kialakításuktól függően kazánokhoz és/vagy hőszivattyúkhoz egyaránt alkalmazható HCE mágneses iszapleválasztók kiváló megoldást kínálnak a fűtési- és hűtési rendszer azon, korrózió elleni védelméhez, melyet a bennük áramló közegben található szennyeződések okozhatnak.
magneses_iszaplevalasztok_index.jpg
mikrobuborek_levalasztok_index_2.jpg
Mikrobuborék-leválasztók, gyorslégtelenítő

A HCE leválasztói az egyedi kialakítású belső szerkezetüknek köszönhetően képesek teljesen eltávolítani a rendszerben található levegőt, valamint a mikrobuborékokat. A levegő eltávolítása alacsony áramlási veszteségek mellett, automatikusan történik.
Letölthető dokumentumok

A HCE-termékekkel kapcsolatos ismertetők, műszaki információk, a tervezéshez szükséges anyagok, valamint engedélyek találhatóak meg itt. A "Letölthető dokumentumok" szerkezeti felépítése megegyezik a weboldal termékcsoportosításával.
hce_letoltes_index.jpg
hce_cegismerteto_index.jpg
HCE napjainkban

A HCE egy olyan fiatal vállalat, amely mögött sokévnyi, épületgépészet terén szerzett tapasztalattal és magas szakmai tudással felvértezett csapattagok állnak. Küldetésük minden termékükben ott rejlik: a kimagasló műszaki tartalom egyedülálló formatervezéssel párosul. 

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2024 Vivaco Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ