hce_cegtortenet_fejlec2.jpg
valrom


HCE napjainkban

A HCE egy olyan fiatal vállalat, amely mögött sokévnyi, épületgépészet terén szerzett tapasztalattal és magas szakmai tudással felvértezett csapattagok állnak. A műszaki, kereskedelmi és gyártási területeken egyaránt szakavatott munkatársak dolgoznak, akik sokrétű gyakorlati és elméleti ismereteiket felhasználva teszik lehetővé azt, hogy a HCE S.r.l. nemzetközi szinten is az épületgépészet fontos beszállítójává váljon.

hce_cegtortenet.jpg
A HCE a víz- és fűtési rendszerek élettartamának megőrzését szolgáló termékeket gyárt: mágneses iszapleválasztókat, mikrobuborék-leválasztókat, vízlágyító eszközöket, kondenzátum semlegesítőket – csupán néhány példa termékeik közül, melyek mindegyike kizárólag a HCE S.r.l. telephelyén, Olaszországban készül.

A HCE küldetése minden termékben ott rejlik: a kimagasló műszaki tartalom egyedülálló formatervezéssel párosul. A HCE munkatársai az elmúlt esztendők folyamán megannyi szabadalmat fejlesztettek ki, melyek révén termékeik a magas műszaki tartalom mellett számottevő előnyöket biztosítanak ügyfeleik számára. A könnyű használat, a gondos tervezés, a kiemelkedő terméktulajdonságok, melyeket a HCE a kezdetektől fogva alapelvként tart számon, lehetővé teszik, hogy a HCE termékek nemzetközi szinten is iránymutató pozícióba kerüljenek.

Válassza a HCE-t, hogy új, dinamikus és jövőbelátó partnere legyen, tartson velünk az ágazat technológiai élvonalába.
HCE S.r.l.

Olaszország 25060
via Badia 29
Cellatica (Brescia)
www.hceitalia.it

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2024 Vivaco Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ