bianchi_gyujtooldal_fejlec.webp
logocsik_bianchi.jpg


Our products, our company, our life
Radiátorszelepek, golyóscsapok, osztó-gyűjtők, biztonsági szelepek, menetes szerelvények, KPE csatlakozók, szaniter szerelvények
Golyóscsapok, elzáró szerelvények

A termékcsoport, melyet mindenki megszeret - kiváló minőség, széles választék, kedvező ár. A különféle kialakítású golyóscsapok mellett tolózárak, töltő-ürítő-, csempe-, kerti- és altalajcsapok, valamint elzárós szivattyú hollandik segítik a szerelést minden helyzetben.
bianchi_golyoscsapok_index.jpg
bianchi_radiatorszelep_index.jpg
Radiátorszelepek

A népszerű hagyományos és termosztatikus szelepek mellett a Bianchi kínálatában a beépített szelepes radiátorokhoz alkalmazható H-blokkok éppúgy megtalálhatóak, mint a benyúlócsövesek vagy a külső összekötő csővel szerelendők.
Osztó-gyűjtők

A Bianchi az osztó-gyűjtők széles palettáját kínálja, legyen szó sima, szelepes vagy éppen áramlásmérős kivitelről. 3/4"-ostól 5/4"-osig rendelkező osztótesttel 2 és 12 kör közötti változataikban különféle csőcsatlakozási lehetőségre van mód.
bianchi_oszto_gyujto_index.jpg
bianchi_menetes_szerelvenyek_index.jpg
Menetes és egyéb szerelvények

A Bianchi ezen termékcsoportjából a visszacsapó szelepek, a légtelenítők, a termosztatikus keverőszelepek, a nyomásmérők, a radiátor hollandik és a tartály csatlakozók váltak a legkedveltebb szerelvényekké.
Biztonsági szelepek

A Bianchi számtalan változatát kínálja a rugóterhelésű biztonsági szelepeknek 1,5 és 10 bar közötti nyomásértékekkel, hagyományos vagy nyomásmérő csonkkal ellátott kivitelben. A fűtési- és szolár rendszerekhez alkalmazhatóak mellett bojler biztonsági szelepet is gyártanak.
bianchi_biztonsagi_szelep_index.jpg
bianchi_kpe_csatlakozo_index.jpg
KPE csatlakozók

A műanyag gyűrűs idomok a KPE csövek összekötésére, leágaztatására vagy különféle szerelvényekhez (mint például vízóra, kerticsap, altalajcsap) történő csatlakoztatására szolgálnak. A Bianchi e szortimenten belül is számos lehetőséget biztosít.
Szaniter szerelvények

Az épületgépészeti kivitelezés utolsó fázisainak egyike a szaniter szerelvények elhelyezése. E termékcsoport esetében nemcsak a funkcionalitás, hanem a design és a szépen krómozott felület is fontos, hiszen ezek - bizonyos értelemben véve - a mosdók, WC-k díszei is.
bianchi_szaniter_szerelvenyek_index.jpg
bianchi_letoltheto_dokumentumok_index.jpg
Letölthető dokumentumok

A Bianchi termékekkel kapcsolatos ismertetők, műszaki információk, a tervezéshez szükséges anyagok, valamint engedélyek találhatóak meg itt. A "Letölthető dokumentumok" szerkezeti felépítése megegyezik a weboldal termékcsoportosításával.
Bianchi napjainkban

A vállalkozást 1960-ban alapította az olasz testvérpár, Angelo és Antonio Bianchi. A gyár kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet a termékek fejlesztésére, valamint a termékpaletta szélesítésére a hazai és nemzetközi kívánalmak figyelembevétele mellett. 
bianchi_cegtortenet_index.jpg

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2024 Vivaco Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ