HCE – A fűtési- és hűtési rendszerek professzionális védelmezője

Magyarországon is elérhetővé váltak a fűtési- és hűtési rendszerek élettartamát, üzembiztos működését elősegítő HCE mágneses iszapleválasztók, valamint a mikrobuborék-leválasztók. Az Észak-Olaszországban található HCE S.r.l. egy olyan fiatal vállalat, amely mögött sokévnyi épületgépészeti tapasztalattal és magas szakmai tudással felvértezett csapattagok állnak.

A HCE küldetése minden termékben ott rejlik: a kimagasló műszaki tartalom, egyedülálló formatervezéssel párosul. A HCE munkatársai az elmúlt esztendők folyamán megannyi szabadalmat fejlesztettek ki, melyek révén termékeik a magas műszaki tartalom mellett számottevő előnyöket biztosítanak ügyfeleik számára.

Mágneses iszapleválasztók

A kialakításuktól függően kazánokhoz és/vagy hőszivattyúkhoz egyaránt alkalmazható HCE mágneses iszapleválasztók kiváló megoldást kínálnak a fűtési- és hűtési rendszer azon, korrózió elleni védelméhez, melyet a bennük áramló közegben található szennyeződések okozhatnak. Magas hatékonyságuk a 3 lépésben történő szűrési rendszernek köszönhető.
hce_hir1.jpg
hce_hir_2.jpg
HCE DirtOUT Compact
méret: 3/4"
hce_hir_3.jpg
HCE DirtOUT XL
méretek: 3/4", 1”, 5/4”,
Ø22 mm, Ø28 mm
hce_hir_4.jpg
HCE PowerClean
méretek: 3/4", 1”,
Ø22 mm, Ø28 mm
hce_hir_5.jpg
HCE DirtOUT HP
méretek: 1”, 5/4"

Mikrobuborék-leválasztók

A HCE PowerVent mikrobuborék-leválasztói az egyedi kialakítású belső szerkezetüknek köszönhetően képesek teljesen eltávolítani a rendszerben található levegőt, valamint a mikrobuborékokat. A levegő eltávolítása alacsony áramlási veszteségek mellett, automatikusan történik. A PowerVent mikrobuborék-leválasztók szerkezeti felépítése az alábbiak szerint alakul:

power_vent_szerkezeti.jpg

STATIKUS TÉR
Nagy teljesítményű légtelenítő szelep, melynek segítségével a légtelenítés 10 bar-ig garantált.


DINAMIKUS TÉR
Az innovatív mikrobuborék-csapda rozsdamentes acélból készül, ami változó nyomás- és hőmérséklet-értékek mellett is kivételesen hosszú élettartamot, maximális megbízhatóságot garantál. Hasonló típusokhoz képest a PowerVent jobban ellenáll a korróziónak és a szennyeződések okozta kopásnak, ami rendkívül fontos előny.

Az áramlás teljes egésze áthalad a csapdán, ahol lassulva örvénylő mozgásba kezd, elősegítve ezzel a mikrobuborékok felszabadulását. A csapda ellenállása kicsi, a nyomásesés alacsony. A mikrobuborékok a csapdában egyre nagyobb légbuborékokká állnak össze, majd miután elérik megfelelő méretüket, felfelé kezdenek mozogni, hogy a mikrobuborék-leválasztó úszós légterelőjén keresztül folyamatosan távozzanak.

A HCE S.r.l. termékeinek magyarországi képviseletét a VIVACO Épületgépészet látja el. A mágneses iszapleválasztók és a mikrobuborék-leválasztók már egyaránt elérhetőek kínálatunkból, felmerülő kérdései esetén, várjuk jelentkezését.

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2024 Vivaco Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ