kariba_cegtortenet_fejlec2.webp
valrom


CÉGTÖRTÉNET

A Kariba 1960 óta tölt be meghatározó szerepet a falon kívüli, illetve falsík alatti WC-tartályok területén. Az iparág meghatározó gyártójaként a cég alapelveinek egyike a "vezető szerepben kell lenni nem pedig követőnek", melynek következtében az elmúlt hat évtized során töretlenül fejlesztették termékeit, s a lehető leggyorsabban igyekeztek reagálni az aktuálisan felmerülő piaci igényekre, trendekre. A Kariba-tartályok a kivitelezők munkáját nagyban segítik azáltal, hogy egyszerűen telepíthetők, illetve könnyen karbantarthatók, javíthatók.

kariba_gyar1.jpg
A termékek és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások magas színvonala, a tudásalapú tapasztalatok átadása mindig fontos szerepet játszott a Kariba életében, de nagy hangsúlyt helyeznek arra is, hogy az olasz minőség jó hírnevét öregbítsék.

Az ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerrel működő vállalat kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozik, termékeik alkotóelemeit pedig vagy saját maguk gyártják (legyen az például tartálytest, nyomólap, távműködtető pneumatika vagy akár belső alkatrész) vagy más, szintén olasz vállalatoktól szerzik be. Így tesznek eleget a 100 % Made in Italy, 100 % Made in Kariba mottójuknak.
A tartályok mellett idővel a különféle WC-tartályokhoz alkalmazható bekötő- és öblítőcsövek éppúgy megjelentek kínálatukban, mint a szuez szifonok, vagy a könnyűszerkezetes falakhoz alkalmazható szerelőkeretek.

Az eleinte még csak hazai piacra gyártó cég ma már a világ számos pontján ismert: Európán kívül Dél-Amerikában éppúgy találkozhatunk vele, mint Ázsiában vagy Afrikában. A Kariba S.p.A. az önálló piaci tevékenysége mellett éppúgy tagja a Chorus-csoportnak, ahogyan a General Fittings, a Systerm és a Seppelfricke SD.
Kariba S.p.A.

Olaszország, 19032 Senato di Lerici (La Spezia)
Via Ameglia, 9
www.kariba.it
kariba_gyar2.jpg

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2024 Vivaco Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ