bianchi_cegtortenet_fejlec.webp
valrom


Bianchi F.lli napjainkban

A vállalkozást 1960-ban alapította az olasz testvérpár, Angelo és Antonio Bianchi. A családi vállalkozás mára már nemcsak a golyóscsapok, valamint fűtési szerelvények gyártásával, hanem gázhálózatban alkalmazható szerelvények, illetve olyan, a szaniterekhez kapcsolódó termékek előállításával is foglalkozik, mint például a sarokszelepek és a szifonok. A gyár kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet a termékek fejlesztésére, valamint a termékpaletta szélesítésére a hazai és nemzetközi kívánalmak figyelembevétele mellett.

bianchi_cegtortenet_02.jpg
A jelenleg is telephelyül szolágló via Valdorói gyáregység 1974-ben épült fel, a tulajdonosok pedig ettől az esztendőtől kezdve Ermes és Silvano Bianchi lettek, akik 2001-ben új gyártóüzemet hoztak létre via Voltában.

A vállalat számára fontos a tradíció megőrzése, így míg számos olasz cég a gyártás egyes fázisait külföldre költöztette, a Bianchi minden munkafolyamatot a saját telephelyein végez. Ez garantálja a megbízhatóságot és a magas színvonalat. A szigorúan betartott minőségi előírásoknak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Bianchi mai napig töretlenül népszerű a szerelvénygyártók körében.

A cég ISO 9001/2015 szerinti minősítéssel rendelkezik a kutatás-fejlesztéstől kezdve a gyártáson át a minőség ellenőrzésig bezárólag. A Bianchi specialitása a kiváló minőségű golyóscsapok, radiátorszelepek és osztó-gyűjtők készítése, melyek számos neves vizsgálóintézet minőség-igazolásával rendelkeznek.

A Bianchi F.lli a Vivaco legrégebbi beszállító partnere: a két cég együttműködése a kilencvenes évek közepéig nyúlik vissza.

Bianchi F.lli

Olaszország 25065
Lumezzane (Brescia)
Via Valdoro 5
www.bianchifratelli.it

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2024 Vivaco Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ