acv_cegtortenet_fejlec2.webp
valrom


CÉGTÖRTÉNET

Az ACV 1922-től van jelen az épületgépészetben indirekt tárolók, illetve fűtési- és légtechnikai berendezések gyártójaként. A belgiumi központú cég az elmúlt száz év során globális méretűvé nőtte ki magát, melynek eredményeként mára már tizenöt leányvállalattal (többek között Spanyolországban, az Amerikai Egyesült Államokban, Csehországban, Angliában és Franciaországban), valamint negyven importőrrel rendelkezik világszerte. Gyárai vannak Belgiumban, Szlovákiában és az Egyesült Államokban is. Az ACV nemcsak a minőségi termékek előállítására, hanem a műszaki támogatásra, a tervezőkkel, kivitelezőkkel történő kapcsolattartásra is nagy hangsúlyt fektet.

acv_cegtortenet_01.jpg
Noha az épületek fűtési igényeivel kapcsolatos elvárások folyamatosan változnak, az elmúlt évtizedek során egyre inkább a megújuló energiák hasznosítása kerül előtérbe, a hatékony és komfortos melegvíz-készítés iránti igény azonban emellett is kiemelt jelentőséggel bír. Az ACV utóbbi téren úttörőnek számít, hiszen negyven éve a rozsdamentes anyagok specialistája, amely az agresszív hálózati víz esetén is kiváló ellenálló-képességgel rendelkezik.

A szabadalmaztatott technológiának köszönhetően az ACV indirekt tárolók inox alapanyaga rendkívül hosszú élettartamot és karbantartás-mentes üzemet garantál.
A vállalat főként a Tank-in-Tank rendszerű tárolóiról ismert, de emellett kondenzációs- és elektromos kazánokat, illetve elektromos vízmelegítőket is készít. Németországban több, mint 15 millió fűtési rendszerben található ACV készülék, melyek 50 %-a 10 évnél idősebb, 15 %-a 15 évnél idősebb, 7 %-a pedig 20 évnél idősebb.

Az ACV termékei közül Magyarországon a Comfort és Smart Line indirekt tárolók a Prestige kondenzációs fali gázkazánok, valamint a kiváló melegvíz-készítési tulajdonságokkal bíró Heatmaster TC készülékek váltak elterjedté.
ACV International

Belgium
1601-Ruisbroek
Kerkplein, 39
www.acv.com
acv_cegtortenet_02.jpg

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2024 Vivaco Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ