acv_gyujtooldal_index.jpg
logocsik_acv.jpg


Excellence in hot water
Inox indirekt tárolók, kondenzációs- és elektromos
kazánok, álló hőközpontok
Comfort tárolók

A Comfort tárolók a kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően ideális megoldást jelentenek a társasházi lakások, illetve családi házak melegvíz-ellátására. A Tank-in-Tank rendszerű indirekt tárolók normál, valamint beépített elektromos fűtőbetétes változatban egyaránt elérhetőek.
acv_comfort_index.jpg
acv_smart_line_index2.jpg
Smart Line tárolók

Az ACV legnépszerűbb, legsokoldalúbb termékcsaládja. A Smart Line Tank-in-Tank rendszerű indirekt melegvíztárolók 100-tól 800 literes változatig érhetőek el normál (SL), beépített elektromos fűtőbetéttel (SLEW), vagy szolár rendszerhez alkalmazható (SLME) kivitelben.
HRs és Jumbo tárolók

Tank-in-Tank rendszerű, álló indirekt tárolók 320-1000 literes űrtartalomig. Az ACV HRs és Jumbo tárolói a legoptimálisabb választást jelentik abban az esetben, ha a telepítés helye szűkös, a melegvíz-igény pedig rendkívül magas.
acv_hrs_jumbo_index.jpg
acv_heatmaster_tc_index2.jpg
Heatmaster TC álló hőközpontok

A HeatMaster TC készülékek az ACV Tank-in-Tank rendszerének előnyei mellett különböző hőmérsékletű fűtővizek előállítását is biztosítják. Kivételesen nagy melegvízmennyiség előállítására képesek, továbbá melegvíz-készítő üzemmódban is kondenzálnak.
E-Tech elektromos kazánok

Vannak olyan helyzetek, amikor nincs gázvezeték, vagy csak magas beruházási költség mellett oldható meg a gerinchálózatra történő rácsatlakozás. Ilyen esetekre kínál alternatívát elektromos kazánjaival az ACV.
acv_etech_index2.jpg
acv_referenciak_index.jpg
Referenciák

A világszerte elismert ACV gázkészülékek, valamint használati melegvíz tárolók megannyi elégedett felhasználónak biztosítanak kellemes meleget és bőséges mennyiségű melegvizet a világ minden táján. Összegyűjtöttünk néhány hazai, illetve külföldi referenciát.
Letölthető dokumentumok

Az ACV termékekkel kapcsolatos ismertetők, műszaki információk, a tervezéshez szükséges anyagok, valamint engedélyek találhatóak meg itt. A "Letölthető dokumentumok" szerkezeti felépítése megegyezik a weboldal termékcsoportosításával.
acv_letolthetok_index.jpg
acv_cegtortenet_index.jpg
Cégtörténet

Az ACV 1922-től van jelen az épületgépészetben indirekt tárolók, illetve fűtési- és légtechnikai berendezések gyártójaként. A szabadalmaztatott technológiának köszönhetően az ACV tárolók inox alapanyaga rendkívül hosszú élettartamot és karbantartás-mentes üzemet garantál. 

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2024 Vivaco Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés