Animációk

Az ACV gyár számos újdonságot alkalmaz termékei gyártásánál, melyekkel a készülékek gazaságosan és környezetbarát módon üzemeltethetőek. A korszerű és egyedi ötletek, illetve a készülékek működési elvének megismeréséhez nyújtanak segítséget az alábbi animációk.

Tank-in-Tank rendszer

Kis helyszükséglet, nagy melegvíz teljesítmény, hosszú élettartam, karbantartás mentes üzem, hogy csak a legfontosabb előnyőket említsük, hogy mindez hogyan lehetséges megtudhatja, ha megtekinti animációnkat.

Animáció megtekintése...

SLME

A Tank-in-Tank rendszer minden előnye kiegészítve egy nagy teljesítményű plusz csőkígyóval a napkollektoros, vagy hőszívattyús rendszer részére, a tároló fűthető gázkazánnal, szilárd tüzelésű kazánnal, kandallóval, és elektromos fűtőbetéttel is.

Animáció megtekintése...

Kondenzációs üzem melegvíz készítés közben

Egyedülálló megoldás, amellyel maximális teljesítmény nyerhető ki a bevitt energiából melegvíztermelés közben is. A készülék fűtő és HMV készítő üzemmódban is kondenzál.

Animáció megtekintése...

Gazdaságos melegvízkészítés - HeatMaster TC

Egyedülállóan gazdaságos melegvízkészítés legyen szó családi házról, autómosóról, húsüzemről, vagy bármilyen más nagy melegvízigényű felhasználásról. Kis helyigény, nagy melegvízteljesítmény.

Animáció megtekintése...

HeatMaster

Gáz, vagy olajégővel, illetve égő nélküli kivitelben is. Akár 200 kW fűtőteljesítmény és 6690 l 40°C-os melegvíz-teljesítmény 1 óra alatt, 1,3 m2 helyigénnyel.

Animáció megtekintése...

Kapcsolat

1172 Budapest, Lokátor u. 17.

Telefon: +36 1 254 0160

Fax: +36 1 254 0166

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Épületgépészet

Created by okosweblap.hu

Copyright © 2016 Vivaco Épületgépészet

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ