Szerelvények
Dinamizmus - Megbízhatóság - Minőség

A folyamatosan biztosított kiváló minőségnek és megbízhatóságnak köszönhetően emelkedett a gyártó a világ vezető idomgyártói közé. A világszerte meglévő számos leányvállalat mutatja, hogy a termékek mennyire kedveltek és keresettek a szakemberek körében.

GyártásA gyár a nyersanyagtól a késztermékig minden gyártási folyamatot a legszigorúbb minőségellenőrzés mellett végez el, a több, mint 40 féle fémmegmunkáló gép segítségével. Gépparkuknak hála akár 4" feletti csatalkozókat is képesek előállítani. 
Bővebben...

PréscsatlakozókTH, H és U fejjel is préselhető csatalkozók többrétegű csőhöz. A kiváló minőségű csatlakozók a szerelőbarát kialakításnak és a számos különleges idomnak (félhollandis könyök, golyóscsap, stb.) köszönhetően rendkívül népszerű a szakemberek körében. Bővebben...

Szorítógyűrűs idomok


Gyors és egyszerű csatalkozási mód fűtési- és ivóvízrendszerekhez, minimális szerszámigénnyel. Falon kívüli és könnyen hozzáférhető helyen történő szereléshez. Kiváló minőség, valamint széles méret- és idomválaszték jellemzi.
Bővebben...

Menetes szerelvények


A rúd alapanyagból, forgácsolással készülő szerelvények rendkívül széles választékát kínálja a gyár 1"-tól 4"-ig. Minden szerelvény kiváló minőségű alapanyagból, ellenőrzött minőségben készül, felületkezelés nélkül, vagy igény szerint krómozva, nikkelezve, vagy akár polírozva. Bővebben...

Menetes szerelvények présöntött alapanyagból

Legyen T-idom, vagy könyök idom, bármilyen menettel, krómozva, vagy felületkezelés nélkül itt megtalálja az Ön igényének megfelelőt 1"-tól 3"-ig. 20 éves tapasztalat a szerelvények gyártásában. Világszerte elismert és keresett kiváló minőségű termék. 
Bővebben...

Réz roppantógyűrűs idomok


Roppantógyűrűs idomok nagy választéka rézcsőhöz 10-től 54-es átmérőig. Amikor nincs lehetőség forrasztásra, nem áll rendelkezésre présgép, vagy egyszerűen csak azért mert szükség van egy megbízható kötésre. Széles méretválaszték.
Bővebben...

Osztó-gyűjtőkSzelepes és szelep nélküli osztók nagy választékban, számos variációs lehetőség vízre, fűtésre. Széles méret és idomválaszték kiváló minőségben.
Bővebben...

KPE csatlakozók, réz- és műanyag gyűrűvel

Csatlakozók KPE csőhöz réz alapanyagból. Megbízhatóság épületen belül és kívül egyaránt.
Bővebben...

Letölthető anyagok


Letölthető termékinformációk. 
Bővebben...

Kariba Slim WC-tartály


Helytakarékos WC-tartály (a General Fittings testvérmárkája).
Bővebben...

Kapcsolat

1172 Budapest, Lokátor u. 17.

Telefon: +36 1 254 0160

Fax: +36 1 254 0166

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Épületgépészet

Created by okosweblap.hu

Copyright © 2016 Vivaco Épületgépészet

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ