ACV melegvízkészítés felsőfokon

INOX  használati melegvíztartály, higiénikus, nincs Legionella veszély. Rövid felfűtési idő, minimális energiafelhasználás, kis helyszükséglet.
Az Inox melegvíztároló egy külső tartályban helyezkedik el. A fűtővíz a két tartály közötti köpenytérben kering, teljesen körüláramolva a belső tartályt, így a belső tartály teljes felülete a hőátadó felület, ami 1,5 - 2,5-szer nagyobb, mint egy hagyományos csőkígyós tároló esetén. Ezáltal az ACV készülékek rendkívül rövid idő alatt képesek nagy mennyiségű melegvízet biztosítani. A magas hőmérsékleten tárolt melegvíznek köszönhetően kisebb tartály térfogatra van szükség, miáltal csökken a készülék hővesztesége és helyszükséglete.

Mi az a Tank-in-Tank rendszer?


A tároló a tárolóban kialakítás számos előnyt nyújt, úgymint rendkívül nagy melegvíz-teljesítmény, kis helyszükséglet, alacsony energiafelhasználás. Bővebben...

Melegvízkészítés és fűtés egyben


Egy fűtőkészülék, mely a beépített Tank-in-Tank rendszerű, INOX melegvíztárolónak köszönhetően, extrém nagy melegvízigények kiszolgálására képes. 
Bővebben...

Kondenzáció melegvíz készítés közben

Egyedülálló megoldás, amellyel maximális teljesítmény nyerhető ki a bevitt energiából. A készülék fűtő és HMV készítő üzemmódban is kondenzál. Bővebben...

Amit az ACV-ről tudni érdemes


Az ACV a rozsdamentes anyagok specialistája, amely kiváló ellenálló-képességgel rendelkezik. Az INOX alapanyag rendkívül hosszú élettartamot és karbantartás-mentes üzemet garantál. 
Bővebben...

TermékekMilyen alkalmazásra keres megoldást, csak melegvízet szeretne készíteni, vagy emelett fűteni is szeretne? Felújítás, vagy új építés, esetleg korlátozott a rendelkezésre álló hely? Mindenre kínálunk megoldást. Bővebben...

AnimációkAz ACV gyár számos újdonságot alkalmaz korszerű termékei gyártása során, melyekkel készülékeik gazdaságosan és környezetbarát módon üzemeltet-hetőek.


Bővebben...

LetöltésekVálassza ki, hogy melyik termékről szeretne többet megtudni. A termékismertetők az alapvető műszaki és teljesítmény adatok mellett egy rövid áttekintést tartalmaznak a készülékről. Bővebben...

ReferenciákAhol nagyok az elvárások, ahol kicsi a hely, ahol az Inox alapanyagra van szükség a hosszú élettartam, vagy antibakteriális hatás miatt. Vagy ahol minderre együtt van szükség. 
Bővebben...

Kapcsolat

1172 Budapest, Lokátor u. 17.

Telefon: +36 1 254 0160

Fax: +36 1 254 0166

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Épületgépészet

Created by okosweblap.hu

Copyright © 2016 Vivaco Épületgépészet